Joko nyt olisi kesä?


 
No nyt on ollut vihdoin sellaisia päiviä, että voi kutsua tätä ajanjaksoa jo kesäksi! Lämpiä päiviä juhlistaen käytiin ekan kerran tänä kesänä uimassa ja Pieni&Musta oli aivan liekeissä :). Montulla oli yllättävän paljon porukkaa huomioiden lähestyvät sadepilvet, mutta löydettiin onneksi rauhallinen paikka, jossa Roki pääsi pulikoimaan ja Doula pyörittelemään kiviä.





Viime viikonloppuna tehtiin tutkimusretki, joka lopulta osoittautui kolmen tunnin melkein-eksymiseksi. Tarkoitus oli löytää yksi lampi/lätäkkö tai ainakin risteys, josta sinne pääsee (kartturin = Mörön tiedossa oli, että matkaa oli melkoisesti kyseiselle lätäkölle). Päivä oli juuri sopiva tällaiselle reissulle: aurinko pilkahteli pilvenreunan takaa, oli sopivan lämmin, muttei liian kuuma koiruuksillekaan. Roki meni eteenpäin kuin juna, se jopa tuppasi vetämään (??). Hassua, koska sillä ei voinut olla mitään käsitystä siitä, mihin oltiin menossa :D. Doula oli jo menomatkan puolessavälissä  sitä mieltä, että tää homma oli jo niin nähty! Lopulta kartturi käänsi komppanian risteystä liian aikaisin, eikä löydetty edes sitä risteystä, johon tähdättiin… Mutta ei se haitannut! Löydettiin rauhallinen paikka vastapäätä yleisestä uimarantaa (toiselta puolelta järveä siis), joten Roki pääsi jo tuolloin vähän pulahtamaan järveen. Doula tuhtasi omiaan, tutkaili maisemia ja kävi vähän vedessä läiskyttelemässä. 



Meidän kesään on taas myös mahtunut tällaista:



Nämä todistusaineistot löytyivät puhelimen kätköistä. Kalaa ei kyseiseltä kalastusreissulta saatu, mutta ainakin saatiin uistin joen pohjaan. Viimeisessä kuvassa boikotoidaan emäntäotuksen töihin lähtöä ;).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koiran akuutti ripuli

Te amo tanto.

Treenisuunnitelmat