Give me your hand and I'll hold it.

Nyt on Nucan toinenkin takakinttu operoitu ja kuntoutus voi hiljalleen alkaa. Toinen jalka "korjattiin" hieman erilaisella tekniikalla, kuin aikaisemmin leikattu. Ihan kiinnostavaa nähdä, käykö kuntoutus astetta nopeammin tämän operaation jälkeen!

"Eikö silti voitais ihan vähän vaan leikkiä?"

Leikkauksen jälkeisenä päivänä kävin ilman muuta laumaa potilasta katsomassa. Oli hyvin raasuna ja nyyhkiväinen kun näki minut, mutta leikkiä olisi kuitenkin pitänyt heti ^^ Nucasta yksi kurjimmista jutuista tuntui olevan se, että pissalla piti käydä takapihalla, jonne se ei yleensä ikinä tee hätäänsä. Kaikenkaikkiaan otti kuitenkin melko rauhallisesti, selvästi jalka ja siinä oleva paketti vaivasivat, mutta oli ihan hyväntuulinen tyyppi alkunyyhkytystensä jälkeen. Toivotaan Nucalle pikaista toipumista <3.


Kommentit

 1. Voi pientä... pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 2. Mites jalka on parantunut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalka on aika hyvällä mallilla, astui sille jokseenkin hyvin jo parin päivän jälkeen leikkauksesta. Kääreen poistamisen jälkeen yritti tehdä itse itselleen tikkien poiston :D Tällä viikolla on sitten ihan se virallinen tikkien poisto lääkärin toimesta ;) Pitkä prosessihan tuo kuntoutus on, mutta toivotaan että paranee huippukuntoon <3.

   Poista
 3. Onko sulla uusia kuvia toipilaasta ja miten nyt menee?

  VastaaPoista
 4. Mitä Nucan jalasta operoitiin?

  Laitas muuten joskus uusia kuvia Doulasta ♥
  T: Paimensukuisen omistaja itsekin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koiran akuutti ripuli

Te amo tanto.

Treenisuunnitelmat