Welcome to the new age.

Miltä näytti mennyt vuosi 2012?

Tammikuun Nuca vietti onnellisen tietämättömänä emännän koirakuumeesta.


Helmikuussa Nucalle sattui agilityssa haaveri ja etutassun kynsi jäi radalla matkalle. Herra sai antibioottikuuriin ja pääkallo-päällysteisen siteen tassuun. Tassu parani suht nopeasti, mutta Nuca sai kulkea ulkona nolona lasten kurahanska käpälässä :D

Maaliskuussa vietettiin kahdenkeskistä laatuaikaa Nucan kanssa, kun vanhukset lomailivat etelässä. Nuca täytti 3v.

Huhtikuussa käytiin katsomassa Ebban ja Crocon pentukatrasta Tulimaan kennelissä, ja sain ensikosketuksen tulevaan pieneen Herra Kääpiöön. Mielessäni ja vähän blogissakin pohdiskelin, kuinka mahtava koiruus Nuca on<3


Toukokuussa Papa Sam’s Honest Hero eli Roki, Roxy, Roo Roo saapui kotiin. Roki solahti meidän poppooseen hyvin sekaan, vaikka Nuca oli pitkän aikaa epäileväinen rehellistä sankaria kohtaan. Emännästä tuntui aluksi oudolta, kun oli saanut kaksi koiraa käsiinsä. Pian Rokin kotiutumisen jälkeen Nucan ja jäljestysliinan yhdistelmä pisti emännän sormen tuusan nuuskaksi, ja emäntä päätyi sairaslomalle muutamaksi kuukaudeksi.

Kesäkuun myötä Roki kuorittiin turkistaan kasvattajan luona (kiitos kummistäti ja V taksipalvelusta!). Nucan kanssa koitettiin viettää paljon laatuaikaa myös kahden kesken, sehän sentään on ykkösmies ;) Juhannus vietettiin karvanakkien, kummarin ja V:n kanssa Joutsan maisemissa, ja Roxy pääsi ensimmäistä kertaa uimaan.
Heinäkuuhun mennessä Roki oli kasvanut hurrrjaaasti, vaikka oli edelleen vähän kirpun mallinen pikkumies ^^. Nuca oli oppinut sietämään Rokia hyvin, ja salaa viihtyikin pikkuveljen seurassa.

Elokuussa Rokilla alkoi harrastuskoiran ura Nucan jalanjälkiä seuraten. Pentutokossa opittiin kaikkea hyödyllistä ja emäntä innostui erityisesti uudesta harrastuksesta. Roki osoitti rodunomaista neroutta ;) Käytiin myös jälkikurssilla, mikä oli pennusta hurjan hauskaa. Apina myös trimmattiin toisen kerran elämässään.Syys-lokakuussa kursseilut jatkui molemmilla pojilla, ja saatiin pieni määrä ensilunta. Roki rakastui lumeen :) Nucalle alkoi ilmaantua lihasongelmia, joita helpotettiin hieronnalla, hyvällä lihasten lämmittelyllä ja jäähdyttelyllä jne.

Marraskuun aikoihin Herra Kääpiöstä alkoi kuoriutua esiin Äijä; kinttu rupesi nousemaan ulkoillessa. Rokista oli muotoutunut Roki näin loppuvuodesta: siitä oli tullut oma suuri persoonansa pienessä paketissa :) Roki aloitti myös uransa agility-tykkinä. Nuca oli vuoden aikana muuttunut hieman (Rokin tulon myötä), marraskuussa se alkoi kuitenkin pureskelemaan luita, kantamaan leluja ja kaipaamaan iltahalejaan, kuten sillä oli ennen tapana<3
Joulukuussa eleltiin hiljaiseloa, viihdyttiin lumessa ja pakkasessa. Ja nautittiin yksinkertaisuudesta :) Jouluna pojat sai paaaaljon lahjoja laajalta faniklubiltaan ^^.

Mitä odotuksia on vuodelle 2013? Jos suuri asteroidi ei iske maahan, jatketaan Rokin kanssa tokoilua ja agilitya, kesällä varmaan käydään jäljellä taas. Nucan kanssa voisi myös kokeilla jälkeä :) Mitään suuria tavoitteita ei ole pojille asetettu, kunhan elävät sulassa solussa toistensa ja maailman kanssa, ovat terveitä ja virkeitä, jaksavat lämmittää iltaisin sängyn jalkopäätyä, ulkoiluttavat emäntää ja tottelevat – edes toisinaan – mitä sanotaan :).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koiran akuutti ripuli

Te amo tanto.

Treenisuunnitelmat