Apulainen

Nuca pääsi viime viikonloppuna kahteen otteeseen talliapulaiseksi, kun hain hevosia sisälle talliin :) Lauantaina Nuca oli niin tohkeissaan, että olisi halunnut paimentaa hevosia haukkumalla... Ratsastajia, koiria ja kissoja pyöri tallipihalla, ja Nuca käyttäytyi hyvin, eikä välittänyt sen kummemmin tohinasta! Pienemmät lapsukaisetkin saivat olla ihan rauhassa Nucan häiriintymättä :) Nucalle kun ehti nuorempana muodostua huono tapa reagoida lapsiin, mutta tilanne on huomattavasti parantunut. Koira auttoi muksuja puhdistamaan hevosten harjoja nuolemalla välineet puhtaiksi niin että kieli oli täynnä karvoja ^^
Sunnuntaina hevosten sisäänhaku sujui hienosti, muutaman kerran Nuca haukahti niille, mutta uskoi heti kun käskin lopettaa. Koira pääsi tekemisiin tutun "collie-tiimin", Kiden ja Nonnan kanssa :) Nonna innostui leikkimäänkin Nucan kanssa!
Tytöt ratsasteli pihalla ilman satulaa ja Nuca pääsi näkemään hevosia vähän kovemmassakin vauhdissa. Nuca lähti kilpajuoksuun Assi-nimisen tamman kanssa ja Nuca hävisi juoksussa ensimmäistä kertaa elämässään! :D Nuca ei näyttänyt (ainakaan minusta) metsästävän/paimentavan Assia, kunhan vain juoksi niin kovaa kun pääsi :) Koiralta katosi korvat pieneksi hetkeksi, kun innostui uudesta leikistä, mutta palasi sitten luokse ja uskoi hyvin, kun sanoin että leikki hevosten kanssa loppuu nyt, ettei satu mitään. Tässä vähän kuvasaastetta sunnuntailta:
Kide

Nuca vastaan Assi


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koiran akuutti ripuli

Te amo tanto.

Treenisuunnitelmat