The best of us can find happiness in misery.


Loma ei olekaan jotakin syötävää! Allekirjoittanut on yrittänyt kovasti rentoutua tässä kuussa, kun on lomaa "oikeista" töistä - muutama työvuoro on toisessa osoitteessa, mutta alkukuussa on ollut aikaa olla ihan villi ja vapaa. Luonnollisesti koiruuksille on ollut extra-aikaa, ja emäntäotus onkin keksinyt jos jonkinlaista sirkushuvia niiden päänmenoksi. Ennen kuin tassuväki tottui uuteen "päivärytmiin", oli meillä havaittavissa pientä lomauupumusta, joka nyt jo on vähän tasoittunut, kun emäntä ei enää stressaa loman rajallisuudesta ja osaa ottaa vähän iisimmin. Onneksi (tietenkin) kaikki yhteinen tekeminen on ollut koiruuksista hurrrjan hauskaa!

Luvassa siis meidän lomatunnelmia lähinnä kuvasaasteen muodossa, olkaat hyvät!Hiekkakuopalla tällä kaksikolla oli menoa ja meininkiä. Doulakin kirmaili intona kuin villipeura :D
"Toi on susi", sanoi serkkuni poika Doulasta <3

Välillä ehti poseeraamaankin...

...mutta kylläpä ottaa pannuun, kun kuvaan tunkee joku turjake! :D


Kesän ensimmäinen uintireissu sai Rumpelin melkein muuttamaan tuttuun lätäkköön; se on ihan oikea vesikoira<3 Neiti D ei kauheasti vedestä innostu (ainoastaan ehkä juomakupin sisältönä), mutta riemua riitti kun kaivoin esiin sen suosikkipallon. Pallo on sama, jolla Doula leikki ensimmäistä kertaa meille muuttaessaan ;) Kovin usein ei näe Doulan olevan ihan pähkinöissään jostakin! Rokin räpiköidessä Doula juoksenteli rannalla onnessaan pallo suussaan.

true perro <3Doula viihtyy pelastusliiveissään yllättävän hyvin. Ekalla uintireissulla ne olivat päällä lähinnä tottumisen vuoksi, mutta tarkoitus olisi, että Doula uskaltautuisi liivit päällä reippaammin uimaan, ja löytäisi oikeaoppimisen uintiasennon. Tietty hukkumisen ennaltaehkäisy on myös tärkeää. Täysin vapaaehtoisestihan tyttö ei veteen mene, ellei lasketa rantakivien läträämistä. Se hakee kyllä itselleen tärkeitä leluja matalikosta ja saattaa herkun perässä uskaltautua syvemmällekin, mutta varsinaiseen uintiin se tarvitsee immeisen avustusta.


Pallon pelastusoperaatio

pitää pelastaa Rokilta unohtuneet lelut
Pian luvassa lisää kuvia, joissa esiintyy myös etälaumalaiset Nuca ja Lyyli, sekä muutama räpsäys siitä, kun Roki pääsi turistiksi Capun kopitustreeneihin vinttikoiraradalle!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koiran akuutti ripuli

Te amo tanto.

Treenisuunnitelmat