Here I go.


Pikapäivitystä pukkaa!
Viimeiset pari viikkoa on vierähtänyt vehkojan- ja paavolan kotia rampaten; vanhukset lähtivät lomailemaan jonnekin, missä on lämmin ja me Rogetti Rollisen kanssa ollaan autettu Nucan hoidossa. Nucahan on ollut ihan onnessaan ;).

Ja mitäs me ollaan tehty? Jaa-a, emäntäotus on istunut koulun penkillä, Roki kerännyt voimia kotona sillä aikaa illan tempauksiin. Ollaan leikitty uuden tulokaan kanssa! Eli paavolan kotiin muutti Rokin kummitädin ihan ensimmäinen oma koiruus, Capu. Kapteeni Hörökorva taisi tullessaan olla noin 10 viikkoinen, eli ihan Rokin kanssa samalla tasolla ;). Pojat tykästyivät toisiinsa heti, leikkisivät vaan 24/7. Rokilla on ollut kovasti yritystä opettaessaan Capulle ”kutittelu-leikin”, jota leikkivät aina Nucan kanssa: tarkoitus on, että Roo heittäytyy selälleen, kaveri loikkaa kimppuun ja ”kutittelee” hampailla mahaa ja tassuja. Capustahan tämmöinen leikki on loistava kun saalis heittäytyy oma-aloitteisesti maahan :D. Ärinä purina-, hippa- ja riehumisleikit ovat myös kovia sanoja. On tuo pentu emännästäkin aika suloinen ;) Reipas ja avoin otus, jolla virtaa riittää (myös pissavirtausta :D). Kiva on kokea se, että näkee pennun kasvun ja kehityksen olematta itse hirmu suuressa vastuussa koko hommasta, saa vaan nautiskella.

Barrongiz Captain Hook "Capu"
Nucakin on päässyt kerran tapaamaan Capun. Kohtaus rullasi samoja ratoja, mitä ajattelinkin: ensin Nuca yritti vähän äristä ja purista pennulle, joka kovasti tahtoi tehdä tuttavuutta. Kun käveltiin kierros yhdessä, Nucasta tuli välinpitämätön (vaikka se silmänurkastaan vahti pentua). Sisätiloissa pentu oli Nucan mielestä ihan YÄK! Herra Vanhus väisteli kakaraa, muutaman kerran murahti jos pentu sattui epähuomiossa tulemaan Nucan henk.koht. tilaan. Mutta homma sujui ihan mukavasti, Nucan vaan pitäisi nähdä Capua paljon, että tottuisi. Homma siis työn alle ;).


Roo elokuu 2013

Viimeisenä tietoiskuna sellainen juttu, että Rokista tuli opiskelija-koira. Otin Roon alkuviikosta mukaan kouluun pariksi viimeiseksi tunniksi. Melkoisen hieno homma, kun käy koulua johon koirakin on tervetullut! Sinä päivänä näitä luokan lempioppilaita olikin paljon paikalla, muutama aikuinen koiruus ja kaksi pentua. Roki rakastui tietenkin ihanaan blondiin lapinkoira-narttuun (en tietenkään arvannut sitä jo etukäteen…). Pennut oli myös hauskoja tapauksia :). Tunnit sujui ihan hyvin, Roki tykkäsi kaikista koululaisista, niin ihmisistä kuin koirista, vähän piti poitsua vahtia että mitä se tekee, mutta se nyt oli vaan omaa hössötystäni. Yhden tosi tyylikkään vedon Roki toki teki ekana koulupäivänään… pissasi tyylikkäästi niiaten opettajan pöydän eteen… hups?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koiran akuutti ripuli

Te amo tanto.

Treenisuunnitelmat