WoopsTäällä ollaan vielä! Koirat ja Miio voivat hyvin, ihan tavallista elämää vietetään, eikä mitään maailmaa mullistavia katastrofeja ole tapahtunut - blogin päivitys on vain jäänyt kaikkien arjen kiireiden alle.


Talvikin on jo menneen talven lumia (ehheh). Roki on "lomaillut" pitkän talven tokoilun osalta, mutta nyt ollaan taas kertailtu ALO-juttuja sen toivossa, että päästäisiin tänä kesällä vielä kokeeseen (ja toivon mukaan saataisiin TK1 ;) ). Yllättävän äkkiä esim. seuraaminen on mennyt samanlaiseksi pöllöilyksi, mitä se oli ennen, kuin siitä vihdoin saatiin hyvää! Noo, on tässä emäntäotuksella vielä vähän lomaa jäljellä, joten aika seuruun tehotreenaamiselle pitäisi löytyä.


Doulalla on kaikki ihan hienosti. Sen pääasiallinen duuni on ollut olla halinallena (rooliinsa suhtautuu ihailtavalla innokkuudella) niin ihmisille, kuin parhaalle "hoitolapselleen" Miiolle. Doulalla ja tuolla kissalla on spesiaali suhde, pitäisi oikein ottaa jottain videota niiden hellistä hetkistä. Tässä odotellaan taas lämpimien päivien paluuta, että voitaisiin viedä Miio-kakaraa ensimmäistä kertaa ulkoilemaan ;)


Mitään erikoisia kesälomasuunnitelmia meillä ei ole. Möröllä ei ole lomaa ollenkaan tänä kesänä, joten meidän yhteisen huvitukset ajoittuvat viikonlopuille ja arki-iltoihin. Koirien kanssa haluttaisi käydä uimassa ja jossain vähän retkeilemässä. Muuten on vaan tarkoitus löhöillä ja (yrittää) ottaa rennosti!


Osasyy siihen, miksi blogi on ollut ihan heitteillä, on se, että emäntäotuksen yksi suurista unelmista toteutui huhtikuun tienoilla ;) Eläinlauma sai hieman lisäystä, kun Elämäni Rakkaus, Vanillini tuli ylläpitoon tänne etelään <3

Poniini huhtikuussa

Ei hätää, ei tästä silti tule hevosblogia ;) Tod.näk. blogi tulee päivittymään aika harvakseltaan, ellei jotain mainittavan arvoista tapahdu... Postaustoiveita saa esittää (Nucan luminen kuva vasemmassa laidassa vie toivomusosioon!)! Mitäs muuten tykkäätte blogin uudesta ulkoasusta?Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koiran akuutti ripuli

Te amo tanto.

Treenisuunnitelmat