Kamaa löytyy vaikka muille jakaaVälineurheiluako? Yllättävän paljon meidänkin talouden koiruuksilla on kamaa! Tähän varustepostaukseen niputin samaan kasaan ehkä tärkeimmät varusteet/tavarat, jotka ovat useimmiten käytössä. Eli ne miljoonat ei-se-ihan-vielä-ole-rikki-lelut jäivät kuvien ulkopuolelle...

Viereisessä kuvassa Doulan kuontalon oikomiseen tarvittavaa välineistöä ja bonuksena Doulan oma suosikkipallo, jolla se alkoi meille muuttaessaan ensimmäistä kertaa leikkiä. Suosikkipallo on jemmassa, piilossa kaikki pallot tuhoavalta Rokilta... Se otetaan esiin vain spesiaali-leikkihetkiä varten Doulalle ;).

Rokin ulkoilu
Rokin ulkoiluvermeet: Feelin puolikurkkari on aktiivisimmin käytössä, kuten myös perusnahkaremmi. Valjaat ovat lähinnä autoillessa päällä, mutta myös "vaelluksilla" ja pyörä- / juoksulenkeillä tai jäljestettäessä. Uutena ihanuutena nahkainen noutajatalutin, jolloista allerkirjoittanut on himoinnut iät ja ajat ;). Käytössä useimmiten treenien yhteydessä näppäryytensä vuoksi.

 

Doulan ulkoilu
Doulan ulkoilu: Kuten Rokilla, puolikurkkari eniten käytössä pantojen osalta. Vanha kangaspanta on Lapinlahden peruja, kuten nuo mustat valjaatkin. Toiset valjaat ovat emännän mielestä huipun väriset! Ne ovat pääasiassa käytössä autoillessa, kuten Rokilla, kuten myös "vaelluksilla" ja ihan peruslenkeillä. Hihnoista eniten käytössä perusnahkaremmi, mutta myös nailoninen noutajatalutin saa ulkoilua lähes päivittäin.


Rokin tokovermeet
 Rokin (keskeisimmät) tokovermeet: Ylhäällä vasemmalla palkkausarsenaali lelujen osalta. Molemmissa palloissa OLI narut... ei ole enää... Takana näkyy pilkahdus kahdesta patukasta, joista iloisen pinkki yksilö vaatisi paikkausta :D Lisäksi solmu (ehjä!) ja uusin vesinokkaeläin vinguilla. Myös harvemmin käytössä oleva herkkupussi pääsi kuvaan. Keskimmäisessä kuvassa ruutu-vermeet, jotka ovat päässeet käyttöön ihan vasta viikko sitten. Kosketusalusta on ryövätty pakasterasian päältä. Viimeisessä kuvassa komeilee Rokin treeni- ja ruokintapäiväkirja (jossa kyllä lähinnä treenijuttuja), sekä treeniarkisto. Naksutin on meillä käytössä myös tokotreeneissä.
Takit

 
Takit: Vasemmalla Doulan vaatetus; sininen sadetakki (alunperin Nucan perintönä Rokille ja Rokilta Doulalle), heijastinliivi, joka suojaa myös koko selän, ja juoksupöksyt. Oikealla Rokin kirjavat kuteet; punainen talvitakki (paloauton punainen ;) ), heijastinsadetakki (Capun perintönä Rokille, ollut Capulla käytössä ihan peenenä <3), sekä heijastinliivi. Nämä pukimet ovat kummankin koiran inhokkeja ;).

"Kattokaa nyt tätä naurettavaa taikaviittaa!"

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koiran akuutti ripuli

Te amo tanto.

Treenisuunnitelmat