Kilometripäivitys

Taas on mennyt kauan aikaa, kun on viimeksi ehtinyt blogia päivittelemään, joten nyt tuleekin sitten "kilometripäivitys"!
Nucan kanssa ollaan nautiskeltu kesästä rauhallisissa merkeissä; trimmi Nucalla on huomenna ja aikaisemmat helteet rajoittivat vähän puuhailuja.
Tallilla ollaan käyty ahkerasti. Aamuisin kun ollut viileämpää, niin Nucakin on päässyt viilettämään tuhatta ja sataa niin tallipihalla, kuin metsässäkin. Nuca "treenasi" ratsastuskentällä oma kehittelemäänsä "koulurataa"; ihan kaikkia liikkeitä en tunnistanut! :D
"Koulurataan" kuului mm. espanjalainen käynti
merkillinen pyllistys

lisättyä käyntiä

laukkaympyröitä

ja slidingstop ^^

Tallilla järjestettiin lapsille ratsastusleiri ja itse hämmennyin kun näin noin 20-päisen lapsilauman tallipihalla. Nucalla on tapana kiihtyä lapsista (nopeat liikkeet, korkeat äänet), mutta ehkä suuri joukko hämmensi koiraakin vähän; käyttäytyi tosi hienosti, antoi lasten jopa silitellä :) Lapsia kiinnosti koiran hassu karva ja oudon väriset silmät; erityisen hassua oli, kun kutsuin Nucaa "Herra Nugetiksi" ;D
Käytiin Nucan kanssa tallin viereisessä metsässä vielä juoksentelemassa:

 Tallilla on työharjoittelussa neljä espanjalaista opiskelijaa, joten Nuca on päässyt tutustumaan myös "heimoveljiinsä" :D Nuca tutustui myös Ansa-collieen:

Nuca pääsi hellepäivien kunniaksi uimaan ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Tässä lisää kuvasaastetta:


uimahetken jälkeen Nucan vesilelu koko karvaan tappion, kun koira päätti "suolestaa" sen...

Tänään käytiin taas leikkimässä Sakun kanssa tallilla:
<3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koiran akuutti ripuli

Te amo tanto.

Treenisuunnitelmat